Italienske småkager-Biscotti

- opskrift fra artikel -


Disse småkager udmærker sig ved følgende:
1- De er hverken kvalme eller (specielt        fedende)
2 - De egner sig fremragende som tilbehør til både kaffe og vin.

500g hvedemel
1 teskefuld bagepulver
1 knivspids salt
Blandes og hældes ud på bordet. Der laves en fordybning, hvor æggeblandingen nedenfor hældes i.

2 hele æg
2 æggeblommer (hviderne gemmes til pensling)
200 g sukker


Ingredienserne blandes sammen. Derefter arbejdes/æltes 250g hele mandler ind i dejen.
Dejen deles i 3 dele, der rulles til stænger og trykkes en smule flade. Pensles med æggehvide. De bages i 15 minutter ved 175 grader. De tages ud af ovnen og stængerne skæres straks i en halv til en hel centimeter tykke skiver. De udskårne småkager lægges på siden og bages igen i 15 minutter ved 175 grader.

Kagerne bliver hårde- Men det er meningen