Pan - et ordentligt koldhævet brød.

INGREDIENSER :
15 g gær
1/2 liter lunken vand
1 stor tsk. Maldonssalt
1 spsk honning
ca. 500g hvedemel
ca. 175 g durummel

FREMGANGSMÅDE
Rør gæren ud i lidt lunken vand med salt og honning. Tilsæt mel lidt af gangan, til dejen kan æltes sammen. Dejen skal æltes minimum 10-15min. for at blive rigtig elastisk.
Pas på med at tilsætte for meget mel undervejs, da brødet nemt bliver for tørt. Dejen må gerne være lidt klæbrig når du er færdig. Læg dejen i en stor skål, dæk den til med plastikfolie og stil den i køleskabet natten over.
Næste dag formes dejen til 3flutes, som lægges på bagepapir på en bageplade.
Flutene hviler i en times tid, hvorefter du smører dem med lidt olie og bager dem i ovenen i 15-20minutter ved 200grader.
Flutene er færdige, når de lyder hule, når du banker i bunden af dem